Getuigenissen

Met dank voor hun toestemming tot publicatie

Als de grond onder je voeten wegzinkt, je (over)leeft vanonder een stolp met op hol geslagen gedachten… Als je adem stokt en de druk op je hart plots te zwaar wordt, dan heb je iemand nodig die jou begeleidt doorheen het lijden, die je de weg toont…

De tsunami van zaken die moesten geregeld worden na het plotse overlijden van mijn man, was onvoorstelbaar. De empathie en de deskundigheid van Isabel was niet alleen zeer professioneel maar tevens van levensbelang voor mij. Alle regelingen omtrent begrafenis, banken, notaris, abonnementen enz…, deze werden door Isabel vakkundig aangepakt en geordend, waardoor de chaos in mijn hoofd stilaan lichter werd.

Natuurlijk zijn er onze dochter, onze familie, onze warme vrienden. Hun liefde, hun bezorgdheden zijn oprecht maar vaak doordrongen van diep verdriet en betrokkenheid. Het neutralere luisterend oor van Isabel, haar vele nuttige raadgevingen zijn nu nog altijd een veilige baken waar ik mij aan hecht.
Dankjewel, Isabel.

– Kathleen Lemants

Ik heb een tijdje geleden met jou eens gesproken toen ik het heel moeilijk had. Ik kende jou niet en ontdekte wat voor een luisterend oor je was en zachtaardig. Het is niet makkelijk om je open te stellen naar iemand die je niet kent, maar bij jou was ik een echte waterval en had het gevoel dat je me volledig begreep.

– Sandra M

Lieve Isa

Hoe jij me afgelopen periode gesteund hebt, is bijna niet samen te vatten. Momenten waar ik bijna geen uitweg of perspectief zag, bleef je geloven in mijn kunnen, gaf je mij je onvoorwaardelijke steun en had je oog voor wat ik op dat moment nodig had.
Vanuit jouw zachte en warme omgang kreeg ik een luisterend oor als ik behoefte had om mijn hart te luchten. Je enthousiasme en aanmoedigingen bij elke genomen stap, maar ook begrip als het dan toch eens niet lukte. Je was bereid om elke lach, elke traan mee te voelen, die nabijheid koester ik nog elke dag. Net dat had ik nodig om mijn leven opnieuw in handen te nemen, een oprechte dank je wel dat je ruimte maakte in jouw agenda, in je hart toen je zag dat ik het nodig had.

– Joke

Kenmerken die bij Isabel passen:
Warm medelevend, zorgzaam, warme genegenheid die uitnodigt tot het uiten in alle vertrouwen van al je donkere moeilijke gedachten, authentiek, gemeende empathie, respectvol, eenvoud, vastberaden, zorgzaam, dynamisch, vrijgevig, open blik, evenwichtig.

– Ben en Zita (slachtofferbejegening CSD Brussel)